Golf is de perfecte sport voor business in een natuurlijke en ontspannen omgeving.

Zo kunt u als zakelijke gast gebruikmaken van al onze faciliteiten. Ook kunt u zich met uw bedrijf op verschillende manieren binden aan Golfbaan Welschap en genieten van de verschillende privileges als speelrecht, deelname aan evenementen, clinics & bedrijfsdagen en reclame-uitingen.

Een langdurige samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen! De speelrechten voor zakelijke golfers zijn ruim en flexibel opgezet en er is voldoende keus om een passend Business Club lidmaatschap te vinden, welke aansluit bij uw specifieke [bedrijfs]wensen.

nulveertiggolf

nulveertiggolf is een 2 wekelijkse 9 holes competitie op de donderdagmiddag in de maanden april t/m oktober vanaf 17.00 uur met na afloop bitterballen en een hapje te eten (drank en overig verbruik is voor eigen rekening). Het is bedoeld voor decisionmakers binnen bedrijven. Het is een persoonsgebonden bedrijfslidmaatschap en omvat tevens het recht om het gehele jaar onbeperkt 9 of 18 holes te spelen.

Welke voordelen heeft u nog meer?
- Onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten
- Uw NGF-registratie
- Per wedstrijd mag/kan men één gast introduceren zonder extra kosten (het horecaverbruik is voor eigen rekening)
- Exposure voor het bedrijf middels logo vermelding op website en informatiebord bij hole 1

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf kunt u contact opnemen met Bas Heijmans, te bereiken via 040 2 515 797 of Info@GolfbaanWelschap.nl

Back to top