"Teaching the game of golf is a challenge that requires a lifetime of learning", uitspraak van Dr. Gary Wiren, een inspiratiebron voor de heer André Jeurissen, grondlegger van Golfschool André Jeurissen.

Bij Golfschool André Jeurissen bent u aan het juiste adres als beginnende maar tevens als ervaren golfer. Op onze ruime oefenfaciliteiten kunt u terecht om samen met een van onze golfprofessionals of individueel aan uw golfspel te werken. De beginnende golfer kan ervoor kiezen een van onze cursussen & clinics volgen. Uiteraard is het daarnaast mogelijk privélessen te boeken bij onze PGA golfprofessionals. Bij Golfschool André Jeurissen hebben wij ook een programma speciaal gericht op de jeugd.

PGA Holland Erkende Golfschool

Bij het brengen van de golfsport naar een hoger niveau, is het spelplezier van golfliefhebbers natuurlijk erg belangrijk. Dit spelplezier kan verhoogd worden door het aanbod van kwalitatief goede golflessen, gegeven door PGA golfprofessionals. Door goede golfscholen te voorzien van een keurmerk van PGA Holland, is straks bij een breed publiek bekend dat zij voor kwalitatief hoogstaande golflessen terecht kunnen bij een PGA Holland Erkende Golfschool.

Met veel trots delen wij u mede dat oktober 2012 onze golfschool hét keurmerk van de PGA Holland heeft gekregen uit handen van haar directeur Frank Kirsten.

Back to top